Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/eusign.ro/public_html/wp-content/themes/elvyre/core/theme-options/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Secure Paper | Eusign

SecurePaper

SecurePaper™ este o soluţie care extinde conceptul de încredere digitală folosit la documentele digitale către documentele tipărite. Documentele SecurePaper™ sunt formate din două elemente principale: documentul  suport şi copia originală care este stocată în interiorul glifurilor (două coduri de bare dimensionale ).

SecurePaper02_Document_Certification

Orice document din zilele noastre se naşte digital pe un computer; pentru a asigura integritatea şi autenticitatea este suficient să fie semnat digital. Atâta timp cât documentul rămâne digital, asigurarea integrităţii şi a autenticităţii rămâne aceeaşi, dar dacă ar trebui tipărit, SecurePaper™ permite includerea / salvarea documentului digital, semnat digital, într-un document pe hârtie / tipărit, făcând posibilă extinderea conceptului de încredere digitală a unui document semnat digital către un document pe hârtie.

Documentele SecurePaper™sunt produse de un server dedicat care urmează toţi paşii de pregătire a documentului, comprimare, semnătură şi aplicarea glifurilor pe pagină. Documentele securizate pot fi trimise prin e-mail, postate pe un website, stocate într-un flash drive USB sau pur şi simplu tipărite pe hârtie.

SecurePaper™ este un software care permite compararea automată a oricărui document (atât în format digital cât şi pe hârtie), care arată dacă există modificări potenţiale în date, deci arătând integritatea lor.
Este format din două aplicaţii:
1: Scriitorul, care permite producerea documentului SecurePaper™
2: Privitorul, care este cititorul pentru documente care permite de asemenea compararea automată şi arată discrepanţele

Documentul SecurePaper™

Documentul SecurePaper™ este format dintr-o serie de glifuri (coduri de bare 2D), unele zone care vor fi ignorate în proces şi desigur documentul însuşi:
  • Documentul PDF

  • Zonele care vor fi ignorate‏ (opţional)

  • Documentul vizibil

  • Glifuri (azi DataMatrix)‏

SecurePaper03_Document_Certification

La acest moment, SecurePaper™ foloseşte coduri de bare DataMatrix , care au fost alese după o lungă serie de teste pentru că sunt cele mai rezistente şi au cea mai mare capacitate în termeni de biţi ce pot fi stocaţi.

Privitorul

Acest software (care este “miezul” SecurePaper™) permite verificarea şi compararea oricărui document digital sau pe hârtie cu ajutorul tehnologiei SecurePaper™ .

Privitorul, după ce a fost instalat, vă permite să verificaţi automat fişierul sau documentul pe hârtie scanat, verificând mai întâi toatele elementele de autenticitate ale semnăturii digitale şi apoi prezentând posibilele diferenţe găsite între documentul original  şi suport .

SecurePaper04_Document_Verification

The mobile SecurePaper™ technologies

SecurePaper05_mobile

Tehnologiile glifurilor

Conţinutul intrinsec

Informaţiile conţinute în glifuri permit verificarea, cu privire la documentul original, fără acces la internet.

Copia controlată

În acest caz, glifurile conţin toate elementele ce fac posibilă verificarea prin securizarea accesului on line la documentul original.

Copie controlată mobil

În acest caz, adăugăm la "Copia controlată" un Cod QR . 
Codul QR este decodat de aplicaţia specială SecurePaper (pentru iPhone, iPad şi Android).

Link către brochure prodotto

SecurePaper Profil