Despre noi

“Îmi este clar că avem nevoie de curaj să investim în viitorul digital al Europei”

Neelie Kroes

Vicepreşedinte al Comisiei Europene (2010-2014)

La data de 1 ianuarie 2007, România a devenit Stat Membru al Uniunii Europene şi, conform Tratatului care a fondat Comunitatea Europeană, cetăţenii români au dreptul de a călători liber şi de a rezida pe teritoriul Statelor Membre.

Chi_siamo

Europa este ţara noastră!

EUsign este o societate recent înfiinţată, fondată în luna iulie 2014 la Bucureşti, în România, cu un spirit şi o moştenire europene, care nu pot fi puse la îndoială si adânc inrădăcininate în tradiţia familiei.  A locui azi în Europa înseamnă a converge către o mai mare eficienţă şi productivitate, către restructurarea procedurilor şi eliminarea documentelor pe hârtie, care sunt lipsite de necesitate, şi către termene reduse într-un mod drastic, pentru a obţine rezultate mai bune şi mai uimitoare. Faptul că suntem nou înfiinţaţi înseamnă că putem acorda o mai mare atenţie şi putem dedica mai mult timp nevoilor dumneavoastră, putem răspunde rapid cererilor dumneavoastră.

EUSIGN-Logo-Sito

Dumneavoastră sunteţi prioritatea noastră principală!

pesci

Ne-am perfecţionat aptitudinile lucrând în proiecte de dematerializare de mai mult de un deceniu în Italia, scriem despre dematerializare şi usability (vezi www.firmafacile.it), administrăm grupuri de dezbatere pe subiecte privind dematerializarea (vezi grupurile pe Linkedin),  organizăm evenimente axate pe dematerializare (vezi www.key4paperless.com), şi participăm la şedinţe şi dezbateri privind dematerializarea.
Vă putem ajuta să faceţi cele mai bune alegeri pentru dematerializarea la sursă (pentru a elimina nevoia de a tipări pe hârtie şi de a semna documente pe hârtie),  pentru a implementa documente digitale 100% , pentru a oferi servicii şi a da soluţii pentru semnături electronice şi pentru a acorda încredere documentelor semnate digital, convertite pe hârtie, pentru a verifica cerinţele legale şi tehnice pentru proiectele complexe de afaceri „verzi” şi pentru a oferi soluţii de stocare, toate conform filosofiei noastre bazate pe tehnologiile utilizabile (complexitate extremă în fundal, usability mare la interfaţă).

Tehnologii utilizabile

Pentru ca tehnologia să îşi îndeplinească scopurile, trebuie să fie un instrument uşor de folosit care ne face munca mai uşoară.  Când tehnologia îşi îndeplineşte total scopul, nu mai este considerata ca atare, ci este văzut doar ca un instrument care satisface o anumită nevoie . Când tehnologia este prietenoasă cu utilizatorul, “uităm” de ea, iar în mintea noastră totul pare văzut în termeni de activităţi de bază, cum ar fi scrierea şi semnarea.  În ceea ce priveşte utilizarea, complexitatea tehnologică rămâne în spatele scenei, pe când interfaţa cu utilizatorul este uşoară şi intuitivă.

Chi_siamo-ipad

“Pentru a realiza lucruri mari, noi nu trebuie numai să acţionăm, ci şi să visăm, nu trebuie doar să planificăm, ci să şi credem.”

Anatole France

 

În viaţă avem anumite constante:

  • Încredere reciprocă

  • Loialitate

  • Cinste

  • Transparenţă

  • Curaj

  • Determinare şi entuziasm

Toate acestea noi le-am introdus în compania noastră . Ne străduim să câştigăm încrederea clienţilor noştri, lucrând cu grijă, cu profesionalism , pentru că, în ochii noştri, un client nemulţumit reprezintă un eşec, nu doar în acea afacere, ci şi o nereuşită integrală a noastră. Nu amăgim pe nimeni, facem ce ştim să facem, nu facem ceea ce nu ştim să facem. Întotdeauna suntem sinceri cu clienţii noştri, am fost crescuţi ştiind că minciuna nu ne duce nicăieri. Nu avem nici o problemă să spunem “Nu ştiu, va trebui să mă documentez”; atunci când nu ştim ceva, ne forţăm să cercetăm. Nu promitem luna de pe cer clienţilor noştri, ci doar ce putem realiza şi, când cineva este mai bine informat decât noi, admitem deschis acest lucru.

 

 

Trebuie să privim peste zid şi să căutăm noi căi!Cine suntem

Federico-Berti

Federico Berti Arnoaldi Veli

Preşedinte – Director General
În anii revoluţiei internetului, am făcut parte din grupul care a fondat primul BBS italian care a oferit cetăţenilor privaţi una dintre primele conexiuni la internet (Agorà Telematica). Mai mult de două decenii, am lucrat în domeniile Integrării de sistem şi Consultanţă de Management , axându-mă pe gestionarea cunoştinţelor, dematerializare şi digitalizarea proceselor de birotică , consultanţă organizatorică , pregătire şi instruire managerială, iar, în ultimii ani, m-am dedicat mai ales zonelor de semnături digitale, tehnologii utilizabile, securitatea şi evoluţia legilor aplicabile din Italia şi Europa. Din anul 2010 sunt administratorul unui blog numit "Firma Facile - Una tecnologia utile deve essere usabile" (Semnarea mai simplă – Tehnologia trebuie să fie uşor de folosit , www.firmafacile.it), sunt administrator al grupului respectiv de pe Linkedin dedicat implementării semnăturii digitale, a utilităţii acesteia, şi în general dedicat subiectelor privind dematerializarea, semnăturile digitale , securitatea tranzacţiilor şi tehnologiile utilizabile.
Ca o observaţie separată, am pedalat în Grecia , Patagonia şi Maroc şi sunt administratorul unui website denumit www.nofear.it.

Ce se spune despre noi

Cunoaşteţi-ne

chi-siamo-footer