Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/eusign.ro/public_html/wp-content/themes/elvyre/core/theme-options/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cosign | Eusign

CoSign

Soluţia cel mai pe larg folosită pentru semnăturile digitale

CoSign_digital_signature_02

Organizaţiile din jurul lumii au investit în soluţii de afaceri pentru a îşi coordona fluxurile de lucru, pentru a îşi îmbunătăţi eficienţa şi a reduce costurile. Aceste investiţii au dus la crearea unor procese de afaceri digitale care încearcă să asigure faptul că documentele, formularele şi rapoartele nu mai sunt efectuate pe hârtie, în întregul lor ciclu de viaţă.
Organizaţiile beneficiază din plin de aceste procese automate până în punctul în care trebuie reintrodusă hârtia doar pentru a colecta semnăturile în cerneală.
Aceasta reduce în mod semnificativ valoarea automatizării prin stoparea afacerii, generând cheltuieli inutile pe hârtie şi limitând eficienţa organizatorică.

CoSign oferă o soluţie completă de semnături digitale

CoSign®  a ajutat întreprinderi, SMB şi organizaţii guvernamentale din jurul lumii care transformă rapid procesele dependente de semnături de la folosirea intensivă a hârtiei la renunţarea la hârtie. Milioane de utilizatori ai produsului nostru stau dovadă faptului că este foarte uşor să se realizeze rapid ROI prin reducerea semnificativă a timpilor de procesare şi prin diminuarea costurilor aferente hârtiei. Prin faptul că uşurează semnarea digitală a documentelor, contractelor, formularelor şi actelor, CoSign elimină nevoia de a folosi procese de semnare încete şi scumpe ce folosesc hârtia , în timp ce creează semnături aplicabile în mod legal ce oferă integritatea şi încrederea cerute pentru audit, respectarea regulamentelor din respectivul domeniu, precum şi bune practici de afaceri.

CoSign oferă o soluţie completă de semnături digitale ce poate fi susţinută fie de la centru (CoSign Central), fie poate fi găzduită (CoSign Cloud). Ambele opţiuni vă pot ajuta să stabiliţi rapid procese complete şi independente de semnături digitale  prin:

 • Furnizarea unei modalităţi rapide pentru ca dumneavoastră să semnaţi toate tipurile de fişiere importante direct în aplicaţii folosite pe larg, precum Microsoft Word, Excel şi SharePoint.

 • Integrarea fără cusur în cadrul sistemelor dumneavoastră existente DM, ECM şi privind fluxul de lucru, inclusiv SharePoint, K2, Nintex, OpenText, Oracle, Alfresco şi aşa mai departe.

 • Permiterea utilizatorilor să semneze oriunde, de la orice computer, tabletă sau dispozitiv mobil.

 • Permiterea oricărei persoane să verifice cu uşurinţă identitatea şi intenţia semnatarului, precum şi integritatea documentelor, folosind aplicaţia din Microsoft Office sau de pe cititorul de documente în PDF.

 • Asigurarea faptului că dumneavoastră nu trebuie să mai faceţi modificări ale fluxurilor de lucru existente, ale proceselor operaţionale, ale procedurilor de securitate şi ale politicilor de guvernare.

 • Garantarea securităţii, deci puteţi fi siguri că datele dumneavoastră sensibile vor rămâne în domeniul dumneavoastră IT şi nu va fi niciodată salvat pe serverele terţilor.

 • Crearea semnăturilor aplicabile în mod legal care respectă chiar şi cele mai stricte regulamente din domeniul respectiv, precum şi cea mai strictă legislaţie specifică fiecărei ţări.

CoSign asigură controlul şi securitatea

 • Păstrează documentele semnate de dumneavoastră în domeniul IT al companiei dumneavoastră, nesalvându-le niciodată pe serverele externe ale terţilor.

 • Se adaptează la procesele dumneavoastră existente, la politicile de guvernare şi SOP, în loc să vă forţeze să adoptaţi fluxuri de lucru rigide.

 • Se integrează instrucţiunilor utilizatorului şi metodelor de înscriere care îndeplinesc cerinţele de autentificare şi de gestionare ale utilizatorului dumneavoastră.

CoSign permite respectarea legilor

 • Respectă regulamentele stricte din industrie şi guvernamentale, inclusiv ESIGN, UETA, regulamentul EU eIDAS , legea privind TVA, FDA 21 CFR Partea 11, USDA, SOX şi multe altele.

 • Furnizează dovada uşor verificabilă a identităţii semnatarului, a intenţiei semnatarului şi a integrităţii documentului.

 • Oferă semnături ce pot fi validate de oricine oricând, folosind aplicaţii disponibile pe larg, precum Microsoft Office sau orice cititor de documente în PDF.

CoSign furnizează TCO scăzut & ROI rapid

 • Vă îndrumă către o cale spre un ROI rapid, reducând semnificativ costurile privind hârtia, scăzând timpii de execuţie a documentelor şi îmbunătăţind eficienţa.

 • Se instalează rapid şi uşor, cu impact operaţional minim, urmat de mai puţin de 10 ore de întreţinere IT pe an.

 • Oferă multiple opţiuni şi licenţiere flexibilă pe baza volumului utilizatorilor şi/sau a cerinţelor de acces şi de aplicare.

CoSign oferă libertate de alegere

 • Lucrează cu aplicaţii de creare a conţinutului şi cu tipuri de fişiere pe care le folosiţi deja, inclusiv Word, Excel, Outlook, PDF, PDF/A, InfoPath, TIFF, AutoCAD şi multe altele.

 • Se integrează direct în sistemele dumneavoastră existente de gestionare a documentelor şi de automatizare a fluxului de muncă, inclusiv SharePoint, OpenText, Oracle, Alfresco, Nintex, K2 şi multe altele.

 • Permite utilizatorilor dumneavoastră să semneze de oriunde şi oricând au nevoie, fie că sunt la birou, fie la computerul lor de acasă, de pe tabletă, sau de pe un dispozitiv mobil.

CoSign_digital_signature_04

Mai multe informații în broșura noastră

Cosign Profil